Při objednávce nad 1 000 kč doprava ZDARMA
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Blog
10.04.2022
Velikonoční pdf aktivity ZDARMA
Máme pro vás speciální akci v Velikonocům - Velikonoční pdf aktivity ZDARMA číst celé
01.10.2021
Přehled našich adventních kalendářů
Chtěli byste náš adventní kalendář, ale nevíte, který si vybrat? Přinášíme stručný přehled všechn, které nabízíme. číst celé
22.05.2021
5 tipů na dárky k Mezinárodnímu dni dětí pro kreativní mámy a táty
1. června už skoro klepe na dveře! Víte, že se Den dětí v tento den slaví od roku 1925?  Už skoro sto let přemýšlí rodiče nad tím, jak své děti k... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Velikonoční pdf aktivity ZDARMA
10.04.2022
Velikonoční pdf aktivity ZDARMA
Máme pro vás speciální akci v Velikonocům - Velikonoční pdf aktivity ZDARMA číst celé
Přehled našich adventních kalendářů
01.10.2021
Přehled našich adventních kalendářů
Chtěli byste náš adventní kalendář, ale nevíte, který si vybrat? Přinášíme stručný přehled všechn, které nabízíme. číst celé
5 tipů na dárky k Mezinárodnímu dni dětí  pro kreativní mámy a táty
22.05.2021
5 tipů na dárky k Mezinárodnímu dni dětí pro kreativní mámy a táty
1. června už skoro klepe na dveře! Víte, že se Den dětí v tento den slaví od roku 1925?  Už skoro sto let přemýšlí rodiče nad tím, jak své děti k... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Sociální sítě

Kontaktujte nás
Logo
Belune
Lucie Kuncová
Lucie Kuncová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz